22 Ocak 2017 Pazar

Phantom 4 Gimbal Servisi

Phantom 4 Gimbal Servisi

Phantom 4 gimbalde 15m mesafeden engelleri görme algılayan sensor sistemi vardır. Phantom 4 gimballer özel bir dronedır. Bundan dolayı Phantom 4 gimballer tamiri de özel olmalıdır. Özel olmasının sebebi sistematik özelliklerinin yanı sıra çok kaliteli bir dronedir hem yapısı bakımından hem performans bakımından ultra kalite bir sunum gösterir kullanıcıya bir phantom 4 gimbaliniz varsa emin olun ki çok kaliteli çekimler yapıyor olacaksınızdır. Drone dünyası size birinci sınıf bir tamir işlemi yaparak drone tamiri konusunda her türlü sorununuzu çözmektedir.
Phantom 4 Gimballeri her yerden almanız önerilmez biz bütün ürünlerimizin orijinalliği konusunda garanti vermekteyiz. Bunun yanı sıra teknik bir problem yaşadığınızda bizimle iletişime geçip dronenizi tamir ettirebilirsiniz.

Phantom 4 Gimbal 4s 5.350 mah. Bataryaya sahiptir ve bu yaklaşık olarak 28 dakika uçuş süresi kazandırmaktadır.
Active Track ile obje takibi yapabiliyor. Yürüyen yâda bisiklete binen bir kişi yâda aracı otomatik olarak takip edebilir.
TapFly özelliği ile Tablet ekranına dokunarak o yönde uçmasını sağlayabiliyorsunuz.
Birçok firma phantom 4 gimbal satmaktadır ancak phantom 4 gimballer ucuz diye her yerden alınmamalıdır çünkü takılmiş olan kameralar düşük çözünürlükte olması sonucu sizlere kötü kalite verecektir ve aldığınız görüntü sizi tatmin etmeyecektir sizlere önerimiz iyice araştırıp en iyisinden phantom 4 gimbal almanız olacaktır.
Mavic Gimbal Kasa
Mavic gimbal servisi veya kasaları her yerden alinmamalidir.  Mavic servis kasaların bakımı ve değişimi sırasında bir problem yaşanmaması önerilir en kaliteli yerde tamir edilmesi önerilir. Drone dünyası olarak biz tamir ve bakım hizmetinin en titiz şekilde yapmaktayız. Dronenizin kasa değişimi kasa tamirini bize yaptırabilirsiniz.
Mavic gimbal kasalar temiz tutulmalı ve bakımı aksatılmamalıdır. Dronelar ufak bir hasar aldığında kasaları zedelenebilir bunun bakımını aksatmamalı aksi takdirde uçuş sırasında drone arıza uyarısı alıp düşebilir.
Mavic Gimbal Kasalar görünümü bakımından şık bir görünüme sahiptir. Bakımları aksatılmamalıdır. Mavıc Gimbal Kasalar sağlam bir yapıya sahiplerdir kolay kolay hasar almazlar ve drone içerisindeki çiplerin hasar görmesini daha min düzeye getirebilirler. Drone dünyası size ayrıca drone servisi haricinde arzu ederseniz size hemen ikinci el drone vermektedir. Yani sizin drone tamiri ile uğraşmak istemezsen hemen ikinci bir drone alıp işine devam edebilirsiniz. Ancak bizim tavsiyemiz mavic gimbal kasalarınızı 2-3 çarpmadan sonra bir kontrol ettirmenizi tavsiye ederiz.
Mavic Gimbal Kasanızı en güvenilir şekilde almanızı ve tamirini yapabileceğiniz güvenilir adresi drone dünyası olarak sizlere bu hizmeti sunmaktayız.
Kaynak :  http://www.djidronetamir.com/kronik-ariza/konu/dji-phantom-4-tamiri