21 Ocak 2017 Cumartesi

PRORIL Dalgıç Pompalar Türkiye’de

PRORIL Dalgıç Pompalar Türkiye’de

Dünya’nın en önemli dalgıç pompa üreticilerinden olan PRORIL, şimdi NEFTAŞ güvencesiyle Türkiye’de. Farklı kapasitelerdeki modelleri ve çeşitli sektörler için tasarlanmış pompalarıyla sektörün en büyük imalatçılarından olan PRORIL, özellikle ağır hizmet tip drenaj, çamur ve karıştırıcılı ve bıçaklı model atık su pompalarıyla şantiyelerde, sanayi tesislerinde ve endüstriyel işletmelerde bu anlamda büyük kolaylıklar sunmaktadır.

Türkiye temsilciliğini Neftaş’ın yaptığı PRORIL dalgıç pompalar, farklı sektörlerde bir çok kullanım amacına uygun, üstün kaliteli ağır hizmet tipi pompalardır. Susuzlaştırma, drenaj, kanalizasyon ve atıksu, endüstriyel amaçlı, fabrikalar, altyapı şantiyeleri, sanayi tesisleri, madencilik gibi çeşitli sektörlerde ve amaçlarla kullanılmaktadır.


PRORIL pompalar, 3 fazlı ve 1 fazlı olarak farklı güç kaynaklarına ve kullanım çevresine göre uygun şekilde üretilmektedir. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve ürünlerinin dayanıklılığıyla ağır hizmet tipi olarak imal edilmektedir.

Farklı kapasitelerde ve farklı amaçlarla kullanılan PRORIL dalgıç pompalar özellikle inşaat, madencilik, sanayi, altyapı tesisleri ve tersanelerde sıklıkla tercih edilmektedir.
Proril’in yanısıra birçok farklı inşaat makinesi ve endüstriyel ekipmanların Türkiye satış ve servisini yapan Neftaş, kule vinçler, mobil vinçler, TBM tünel makineleri, sondaj makineleri, zemin makineleri, dalgıç pompalar gibi ürün tiplerinde de dünyanın önde gelen markalarının temsilciliğini yapmaktadır. Detaylı bilgi için www.neftas.com