26 Temmuz 2016 Salı

Esenboğa Havalimanı Transfer


7 Gün 24 Saat Siz Değerli Misafirlerimize Ankara Havaalanı Transfer hizmetleri sunmaktayız. Şehre 45km uzaklıktaki Esenboğa havalimanından, Şehrin dilediğiniz noktasında konforlu ve güveli bir transfer hizmeti almanız için çalışıyoruz. Havaalanı shuttle hizmetlerimiz size özel olup, memnuniyetiniz için her türlü önlem alınmış, azami kalite unsurları sağlanmıştır. Ankara Shuttle hizmetlerimizde kullanılan araçlarımız ve şoförlerimiz Yetki belgelerine sahiptir. Firmamızda Paylaşımlı Transfer bulunmamaktadır. Tamamen Kişiye özel ve ister bir kişi, ister üç kişi Sadece Araç Fiyatı Uygulanmaktadır. Ayrıca Uçak Gecikme rötar durumlarında ekstra ücret ödemezsiniz.


Esenboğa transfer hizmetlerimiz kapsamında, trafik kanunu uyarınca gerekli tüm yasal düzenlemelere uygun, son model, güvenli araçlarımız ve eğitimli sürücülerimiz hizmet vermektedir. Siz değerli müşterilerimizin tercihine layık olabilmek için sahip olduğumuz tüm bilgi ve deneyimi konfor ve güvenlik standartlarını en üst seviyeye taşımak için kullandık ve her geçen gün hizmet standartlarımızı artırıyoruz.

Amacımız Esenboğa shuttle hizmetlerinden en uygun fiyatlarla, en yüksek standartlarda faydalanabilmenizdir. Zamandan kazanmak ve tatsız sürprizlerle karşılaşmamak istiyorsanız, tüm Ulaşım İhtiyaçlarınız için Kurumsal Firma olan firmamızı tercih edip, Uygun Fiyat, Tecrübeli ve Yetki Belgeli Personel İle 7 Gün 24 Saat güvenilir hizmet alabilirsiniz.

Firmamız sizlere şoförlü araç kiralama, yöntemi ile araç tahsis de yapmaktadır. Ankara Şoförlü araç kiralama firmalarının önde gelen sektör temsilcilerinden olan firmamız, usta sürücülerle hizmetinizdedir.

Sloganımız, Kaliteli, konforlu, uygun fiyatlarla tecrübeli ve belgeli personelle, maksimum kalitede hizmettir.

Firma olarak, Ankara Havaalanı Transfer hizmetleri, Havaalanı Shuttle hizmetleri vermekteyiz. Ankara Shuttle servisleri kapsamında, Ankara Transfer firmalarının önde gelen temsilcilerindeniz. Ayrıca Ankara şöförlü Araç Kiralama hizmetlerimiz kapsamında, dilerseniz Esenboğa Shuttle ve Esenboğa Transfer hizmetlerinden faydalanabilir veya Vip Transfer ve Vip Shuttle hizmetlerimizden faydalanarak yüksek standartlarda Havalimanı transfer hizmeti alabilirsiniz. Havalimanı Shuttle hizmetlerimiz, Standart Transfer, Shuttle ve vip klasmanlarından oluşmaktadır.

Havalanı transfer, shuttle ve vip transfer ciddi işlerdir. Biz işimizi ciddiye alıyor, en iyiyi hedefliyoruz. Siz değerli müşterilerimizle her daim çalışmak istiyor, bizi tekrar tercih etmeniz için en yüksek memnuniyete erişmeniz için çalışıyoruz.

0541 298 06 06
0312 707 03 12
info@3mshuttle.com
Esenboğa Yolu 17. Km No:172 Pursaklar / ANKARA / Türkiye
http://www.3mshuttle.com