15 Aralık 2016 Perşembe

Toner Dolumu Nedir?

Toner Dolumu

Toner dolumu nedir? Toner dolumu neden yapılır? Toner dolumu kimler tarafından yapılmalıdır? Toner dolumu hangi durumlarda yapılır? Bu sorulara cevap olarak şunları söyleyebiliriz;

Toner Dolumu Nedir?

            Tonerler yazıcıların bir parçası olan bilgisayarınızdaki vb. yazıyı kağıda aktarmaya yarayan mürekkebi veya tozu içerisinde bulunduran bir makinadır. Tonerlerin belirli bir baskı yapma kapasitesi vardır. Bu kapasite makinenin türüne göre değişir. Kimi 500 çıktı verirken kimi 1000 ve daha fazla çıktı verebilir. Makinanız bu kapasiteyi doldurunca yazıcınız önce çıktıları silik verecektir daha sonra hiç çıktı alamayacaksınızdır. İşte burada devreye biz giriyoruz. Ve biten tonerlerinizi yeniden doldurup eksikliklerini giderip hizmetinize sunuyoruz. Bilirsiniz yeni alacağınız bir toner 100 lira ve üstü olacaktır ama toner dolum firmalarında bu fiyat tamamıyla yarı yarıya ve iyi bir pazarlıkçıysanız yarı fiyatından daha uyguna alabilirsiniz. Ve böylece buradan bir kazanç sağlamış olursun.


Toner Dolumu Neden Yapılmalıdır?

Toner dolumu yapılmalıdır çünkü kimse parasını ve zamanını sokakta bulmuyor. Zaman bir insan için çok önemlidir. İnsanlar bunun için ne özlü sözlü söylemişler ne kitaplar yazmışlar size o parayı kazanmak için bir sürü zaman harcayacaksınız sonra onu sokağa atacaksınız. Toner doldurulmayıp yeniden alınması bunu benziyor. Kısacası toner dolumu hem cebinize hem size faydalıdır. Ve Text Toner bu işi pek zorlanmadan yapmaktadır.

Toner Dolumu Kimler Tarafından Yapılmalıdır?
Toner Dolumu Neden Yapılmalıdır?


            Toner dolumu bu işin profesyonelleri tarafından bu iş için uygun alanlarda yapılmalıdır. Aksi halde hem zaman kaybı hem yanlış yapılması durumunda makinenin verimsiz çalışması hem de sağlık açısından size sıkıntı yapacaktır. Bu işi usta eller gerekli alet edevatla usulüne uygun bir şekilde yapmalı. Kimse kaş yapım derken göz çıkarmak zorunda kalmamalı bu yüzden bu işi güvendiğiniz yerlere verin. Ve sizde elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmadan yazıcınızın tadını çıkarın. Çünkü ev ve iş yerlerinde yapılan toner dolumları genelde yeterli sayıda çıktı vermemekle beraber yapan kişinin sağlığı açısından da olumsuzdur. Tonerlerinize Text Toner aracılığı ile gerekli ilgiyi gösterebilirsiniz.