22 Eylül 2017 Cuma

Hasta Yatağı Satış ve Kiralama

Hasta Yatağı Satış ve Kiralama

Hasta yatakları, havalı yatak ve hasta yıkama ürünlerinin imalatı, satışı ve kiralama hizmetlerini yapan firmamız, teknolojinin tüm imkanlarından faydalanarak sizin ve hastanızın konforunu, sağlığını ve rahatını düşünmekte ve sizlerin memnuniyetini temel ilke edinmektedir.

Birbirinden kaliteli, rahat ve işlevsel hastayatağı ve havalı yatak modellerine kiralık ve satılık olarak Şifa Yatak & Medikal firmamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Hasta yatağı kiralama, satışı ve imalatını yapan firmamız kaliteli, kullanışlı, doğru ürünü hastalarımıza ulaştırmak gece gündüz çalışmaktadır. Firmamızın birincil önceliği hastamız için doğru ürünü bulmak, bilgilendirmek ve hastamız isteği doğrultusunda hasta yatağı satış ya da hasta yatağı kiralama hizmetini sunmak olmuştur.


Hasta yatağı, havalı yatak veya hasta yıkama ürünlerine satılık ya da kiralık olarak ihtiyacınız var ise www.sifayatakmedikal.com ve 0(212) 210 30 34 telefon numaramızdan Şifa Yatak & Medikal'e her zaman ulaşabilirsiniz. Ayrıca Perpa Ticaret Merkezi'ndeki Hasta Yatağı mağazamıza gelerek ürünleri görebilir, inceleyebilir ve deneyebilirsiniz. Siz değerli müşterilerimize destek vermekten mutluluk duyarız.